side-area-logo

Brf Lyckan, Partille Port

Recommend
  • Facebook
Share
Kort beskrivning
Partille Port är ett stort projekt där vi är anlitade av Peab för att utföra plåtarbeten samt vara delaktiga i projekteringen. Vårt arbete som innefattar en stor mängd olika plåtarbeten påbörjades sommaren 2017 och beräknas pågå till slutet av 2018. PIAAB har i dagsläget 6 plåtslagare som dagligen arbetar på plats samt 2st som är i vår verkstad och tillverkar plåten som skall monteras. Under vissa perioder har vi varit 9 personer på plats för att tillse att arbetet flyter på. Vi har även en fältverkstad på plats för att minimera onödiga transporter.   Trots att detta är ett jättestort projekt med många olika yrkesgrupper inblandade flyter arbetet på utan större problem. Stämningen är god och tack vare att Peab jobbar aktivt med kommunikationen mellan sig själva och berörda UE slipper det uppstå missförstånd som orsakar hinder eller stillestånd.   På bifogade bilder kan ni se en del av det fina plåtarbete vi gör.
Parallellt med byggnationen av Brf Lyckan - Partilleport gör vi även allt plåtarbete på bygget av parkeringshuset vid Partilleport. Här har vi även varit med och utformat designen för att det skall bli kostnadseffektivt för kunden och samtidigt bli snyggt och funktionellt.  
Kund

PEAB

Uppdrag

PEAB bygger nya och moderna bostäder i brf Lyckan, Partille Port, och vi på PIAAB att fått förtroendet att utföra plåtarbetena. Tillträde är planerat till vintern 2018/2019.