Är du en kompetent plåtslagare?

Vi söker flera plåtslagare i Göteborg med omnejd, som har erfarenhet inom yrket. Är du skicklig och har ett kvalitetstänk på detaljnivå? Är du dessutom en social person med stort engagemang och yrkesstolthet? Då är du precis den vi söker. Här på PIAAB blir du en i gänget och en viktig kugge i vår utveckling och framtida uppdrag.

Ring oss på tel: 0303-74 81 00 eller skicka ett email till info@piaab.se för att boka ett möte med oss.


 

Vi tar även emot 1 lärling varje år. Är du intresserad av den lärlingsplatsen, hör av dig till oss för lärlingsplats under 2018.

PIAAB har funnits i sin nuvarande form sedan hösten 2005, men har varit verksamma innan dess, under namnet Tommys Plåt, sedan 1973. PIAAB är ett företag för framtiden då vi är bland de yngsta företagen i en åldrande bransch. Vi är i dagsläget 14 stycken på företaget och vi samarbetar även med andra plåtslagerier där vi kan hyra in personal vi behov. PIAAB är idag inne i ett mycket expansivt skede, och med arbetstrycket som råder just nu kommer vi fortsätta denna expansion för att möta marknadens behov även i framtiden. Våra lokaler ligger bra placerade precis bredvid riksväg 45, i Älvängen, där vi har en verkstad med en bra maskinpark som utnyttjas på ett effektivt sätt. Vi utför alla slags plåtarbeten, nytt som gammalt, service samt nybyggnation. Tillverkar gör vi i vår verkstad efter kundens önskemål. Inte att förväxlas med PIAB.